Sikeresen megrendezték a Kína-Magyarország barátsági gálát!

Szeptember 30-án este a budapesti Wanlongzhou Hotelben tartották meg az Európai Kulturális Csere fejlesztési Központ és a Magyarországi és a Tengerentúli Kínai Nőszövetsége által rendezett Kínai-Magyar barátsági gálát. Az eseményen Lin Shengqin asszony, a Magyarországi és a Tengerentúli Kínai Nőszövetségének az elnöke és Kovács A. Magdolna a Nők Világa Nonprofit Kft. alapító tulajdonosa stratégiai partnerségben állapodtak meg, melyet ünnepélyes keretek között írtak alá.

csupa-szeretet-boldog-nemzeti-nap

Magyar Tengerentúli Kínai Baráti Társaság elnöke Lin Dafu, a Lishui Kereskedelmi Kamara elnöke Xu Zhongnan, a Csintigni Társaság elnöke Ji Jianzhong, Magyarország a Mingxi Kereskedelmi Kamara elnöke Zeng Dingfa, Magyarország a Fuqin Szövetség főtitkára Chen Enhua, a Tongglag Art Center elnöke Grager és az Ouyang Yanqing magyar újságíró alelnöke Li Haodong magyar kínai főcím, valamint közel száz kínai és magyar vendég kapott meghívást az eseményre.

Az eseményen Lin Shengqin, a Tengerentúli Kínai Nőszövetségének elnök asszonya fogadta a vendégeket, majd köszönetet mondott Kovács A. Magdolnának a Nők Világa Nonprofit Kft. alapító tulajdonosának és a magyar vendégeknek, hogy részt vettek az eseményen. Hangsúlyozta, hogy ez a stratégiai szövetség határozottan elősegíti a kulturális cseréket és magasabb szintre emeli Kína és Magyarország kulturális cseréjét és az emberek közötti kötelékeket.

csupa-szeretet-boldog-nemzeti-nap2

Lin Shengqin elnök asszony sok népszerű kínai költeménnyel is kedveskedett, majd azt mondta: Bár több mint negyven éve él idegen országba, szülővárosáról még mindig szép emlékei vannak, mert a kínai kultúra mélyen a vérében folyik. Bárhova megy nem válik meg a kínai hagyományoktól és szokásoktól.

Lin Shengqin elnök asszony megemlítette azt is, hogy a koronavírus-járványnak új hulláma érkezik, ezért mindenkit arra biztat, hogy fogjuk meg egymás kezét, hogy a nehézségeket közösen legyőzzük. Fogjunk össze, amíg a járvány elmúlik, hogy a jobb holnapot közösen üdvözöljük.

csupa-szeretet-boldog-nemzeti-nap4

Végül Lin Shengqin elnök asszony mindenkinek Boldog Őszi Fesztivált kívánt, és áldást küldött az anyaország, illetve az ország és az emberek jólétéhez!

Kovács A. Magdolna, a Nők Világa Nonprofit Kft. alapító tulajdonosa elmondta, hogy nagyon szereti Kínát és annak kultúráját. Szívesen segíti a kulturális cseréket és az együttműködést Magyarország és Kína között. Ugyanakkor megerősítette, hogy stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a Tengerentúli Kínai Nőszövetséggel Magyarországon.

csupa-szeretet-boldog-nemzeti-nap5

Az esemény helyszínén csodálatos kulturális programban volt részük a résztvevőknek, melyek nagy tapsot érdemeltek ki a közösségtől! Az összejövetel hangulata barátságos és szeretettel teli volt!

Forrás: https://mp.weixin.qq.com/s/hqhTNQqOysMF477moWikiA?fbclid=IwAR1O3G2BQVUh6ka5r4vezlHtRLcgiJR43BwbXcQRlE1hyxvisC1Q_KzRHO8